Rekreáció

Dandár spa
Zwack museum
Tudjuk, hogy egy ilyen jellegű intenzív képzés során az emberben rengeteg fizikai és mentális stressz gyülemlik fel, és a kikapcsolódás ebben az időszakban majdhogynem lehetetlen. Mi mégis azt szeretnénk, hogy akik nálunk tanulnak legalább szabad idejükben tudják kicsit elengedni magukat. Ennek érdekében ajánlunk pár kikapcsolódási lehetőséget Oktatóközpontunk közelébe.

Dandár Gyógyfürdő
A fürdő 3 perc sétára található az Oktatóközponttól. A fürdő rendelkezik gyógymedencékkel, szaunavilággal és kültéri élménymedencével, illetve saját kúttal.
http://en.dandarfurdo.hu/

Zwack Múzeum és Látogatóközpont
A Látogatóközpont 3 perces sétára található az Oktatóközponttól. A Múzeum nemcsak az Unicum ital, hanem a Zwack család történetét is végigkíséri. A vezetett látogatás során betekintést nyerhetnek az Unicum közel 500 tölgyfahordós pince labirintusának néhány folyosójára, ahol hónapokon keresztül érlelődik az Unicum. A látogatók megkóstolhatják az eredeti Unicumot és az Unicum Szilvát is egyenesen a tölgyfahordókból csapolva, így a jellegzetes illatokkal és ínycsiklandó ízek kavalkádjával zárul a múzeumi program.
https://zwackunicum.hu/en/zwack-muzeumok/zwack-muzeum-es-latogatokozpont/bemutato/

Ráday utca
A híres Ráday utca körülbelül 10 perces sétára található a Szimulátor Központtól. Az utcának van egy jellegzetes hangulata köszönhetően a rengeteg kültéri és beltéri étteremnek, kávézónak és bárnak. Itt található szintén Budapest első Michelin csillagos étterme, a Costes Étterem.

Corvin Negyed
10 perces sétára található a központtól a Corvin sétány. Itt található a Corvin Bevásárlóközpont több mint 100 üzlettel, Mozival és sok híres étteremmel, kávézóval és pékséggel. Itt található továbbá a Corvin Fitness és Wellness központ.

Budapest Park
20 perc sétára az irodától található Budapest egyik legújabb és Európa egyik legnagyobb szabadtéri koncerthelyszíne, a Budapest Park. A PARK nem csak a zenei műfajok színes kavalkádját vonultatja fel, hanem multikulturális központként képzőművészeti kiállításoknak, színházi- és táncszínházi eseményeknek, könyvbemutatóknak ad otthont.
http://www.budapestpark.hu